“Wat een leuke meid.. en wat kan ze mooie plaatjes schieten! Wij hadden een fotoshoot met de familie. Erg leuke en mooie foto's geworden.. en dat met 7 kids erbij! Dat is de kunst natuurlijk. Nogmaals bedankt Maxime 😘”

— Miran Darx, Familieshoot

“Wij zijn Maxime ontzettend dankbaar, ze heeft waanzinnig veel en mooie foto's gemaakt van onze bruiloft. Altijd fijn en snel contact. Mochten wij alles opnieuw kunnen kiezen gaan wij weer voor Maxime! absoluut een aanrader!

— Dunja Kars-Waals, Bruidsreportage

“Maxime is zeer vriendelijk en past zich aan aan het tempo van de klant. Ze staat open voor tips en neemt de tijd om mooie foto’s te maken. Je ontvangt al snel een aantal eerste foto’s en de rest volgt binnen een week!

— Lies Bo, Zwanger- en Newborn Fotoshoot

“Echt een lieve spontane meid die prachtige foto’s kan maken!! Ontzettend blij met het resultaat, zowel de zwangerschapsshoot als de newborn shoot!

— Michelle Westra, Zwanger- en Newborn Fotoshoot

“Heb een super leuke zakelijke fotoshoot gehad met Maxime. Ze zorgt ervoor dat je heerlijk ontspannen de shoot met haar kan doen. Het eindresultaat is echt super, wat een mooi werk heeft ze afgeleverd! Maxime is een goede en professionele fotograaf en ze is snel in de communicatie. Erg leuk en fijn om met haar samen te werken!😁👌

— Simone Jongerius, Zakelijke fotoshoot - Dienstverlenende Ondernemer

“Maxime is zeker een aanrader om je shoot bij te reserveren! Heel ontspannen en ongedwongen sfeer. Wij hebben een hele leuke bolle buik / gezins reportage laten maken die super leuk is geworden!
Foto’s ook vlug binnen gehad wat heel fijn is natuurlijk. Hele leuke fotografe die mee denkt en had ook nog eens een heel lief tasje met kleinigheidjes voor ons zoontje bij haar omdat hij zo goed meegedaan had als bedankje. Ik kan je vertellen dat dat in hele goede aard viel bij onze kleine man haha!!”

— Faye Appels-Harreman, Zwangerschaps- fotoshoot

“Maxime heeft onze familie fotoshoot gedaan. We waren allemaal erg tevreden. Ze nam alle tijd en zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde. Ze kwam zelf met leuke ideeën en er was genoeg ruimte voor eigen inbreng. De foto's zijn erg mooi geworden. Nogmaals bedankt en als ik ooit nog eens een fotoshoot zou willen, weet ik je te vinden.”

— Ilse Verwijs, Familieshoot

“Maxime heeft op onze bruiloft gefotografeerd. De dag verliep ontspannen en ze kwam met creatieve ideeën. Dit is ook terug te zien in de prachtige foto's. ik raad MaxGraphy zeker aan👍”

— Rianne Visser-Boer, Trouwreportage


Stuur me gerust een bericht voor vragen, mijn beschikbaarheid of het inplannen van een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek!

06 181 999 72

info@maxgraphy.nl

Using Format