FRISSE, HELDERE BEELDEN VOOR JOUW BRAND 

IT’S ABOUT SHOWING YOUR FACE

Ik geloof dat jouw gezicht en de energie die je uitstraalt één van je belangrijkste assets is. Berichten met persoonlijk beeld leveren daarom vaak meer conversie op. Mensen scrollen op social media en krijgen ontzettend veel prikkels mee. Door de combinatie van goed beeld én waardevolle content leren mensen je kennen en bouw je vertrouwen op. Zien ze jouw gezicht voorbijkomen in hun tijdlijn? Dan weet ik zeker dat ze jouw content gaan lezen en maak je direct impact met jouw verhaal.

WERKELIJK ZICHTBAAR ZIJN IN WAT JE DOET

Foto’s zijn dé manier om consistent met je bedrijf online zichtbaar te zijn. En deze maak ik graag met aandacht voor jou en jouw bedrijf. Het belangrijkste is dat jij gevonden wordt door jouw klanten, je omzet groeit én jij jouw klanten happy maakt. Win-win. Ik weet zeker dat jij met liefde in en aan je bedrijf werkt en een sterk verlangen hebt om (nog) meer impact te maken op anderen. Make it count!   


PAKETTEN EN PRIJZEN

BASIS

Fotoshoot op 1 locatie

Inclusief één bewerkte foto's

Duur tot 1 uur

€ 199,-


TUSSEN

Fotoshoot op gewenste locatie(s)

Inclusief 30 selectie foto's naar keuze

Beeldbank voor website, social media en promotiemateriaal

Duur tot 1.5 uur

Incl. naam voor SEO- doeleinden

Omkleden mogelijk

€ 349,-

PRO

Fotoshoot op gewenste locatie(s)

Inclusief selectie foto's >60 

Beeldbank voor 3 maanden

Duur tot 2 uur

Incl. naam voor SEO- doeleinden

Omkleden mogelijk

€ 448,- 


Jaartraject voor dit pakket mogelijk:

EXPERT

Fotoshoot op gewenste locatie(s)

Inclusief selectie foto's >150

Beeldbank voor 6 maanden

Duur tot 5 uur

Inclusief lunch

Incl. naam voor SEO- doeleinden

Omkleden mogelijk

€ 649,-


Alle pakketten zijn inclusief een pre fotoshoot call. Prijzen zijn exclusief reiskosten (€ 0,35 p/km), 21% BTW en parkeerkosten.

Binnen één week ontvang je jouw foto’s die klaar zijn om

ingezet te worden voor jouw website, social media, drukwerk etc. Je ontvangt de beelden via een downloadlink van WeTransfer.

Kies je voor het TUSSEN pakket? Dan kan je altijd meer foto's bij bestellen voor 19 euro per foto of 99 euro voor alle >60 selectiefoto's.


Het jaartraject bevat vier keer het PRO pakket. Zodat jij het gehele jaar voldoende beeldmateriaal hebt van hoge kwaliteit. De shoots plannen we in overleg in, wanneer het jou het beste uitkomt. Na jouw eerste fotosessie bespreken we of je het jaartraject verder wilt voortzetten. Het bedrag kan in termijnen worden betaald.


Neem gerust contact met me op voor een pakket op maat.

Fotoshoot voor ondernemers

Wat kun je verwachten?

Kennismaken
Plan vrijblijvend een afspraak voor een Personal Brand telefoontje. We leren elkaar kennen, ik ben benieuwd welke ideeën je al hebt en of ik je daarbij kan helpen. Je kunt al je vragen stellen! 

Samenwerken
We hebben voorafgaand contact over details zoals locatie, kleding en de planning. 
Je krijgt een frisse kijk naar jezelf en je bedrijf, wie je bent en wat je wilt uitstralen. 

Jouw fotoshoot
De dag van de fotoshoot is helemaal voor jou en jouw bedrijf. We gaan het gevoel en het verhaal van jouw bedrijf laten zien. Dat doen we met actie foto's van jou aan het werk, jou als persoon en het in beeld brengen van eventuele producten en/of promotie materiaal. 

Aanlevering
Na de fotoshoot ga ik jouw beelden zorgvuldig selecteren en bewerken. Ik word daar altijd super enthousiast van! Binnen 1 week zijn de beelden klaar en stuur ik ze je per mail in hoge kwaliteit via WeTransfer. Time to share!

Feedback
Na het ontvangen van je beelden bel ik je nog even na en hoor ik graag wat je van je foto's vindt. Je kunt hier nog al je vragen stellen en als ik ergens bij kan helpen, sta ik voor je klaar.

Wat is Personal Branding Fotografie

Personal Branding Fotografie is een combinatie van portretten & lifestyle foto’s die speciaal voor jou en jouw personal brand gemaakt zijn.
Met de foto’s kun je een betekenisvolle connectie aangaan met jouw ideale klant. Ze zijn volledig op maat gemaakt voor jou, laten jouw karakter zien, jouw ideale omgeving en hoe het is om met jou te werken. Personal Branding Fotografie richt zich op jouw individuele verhalen en helpt je om je te verbinden en betrokkenheid te creëren bij jouw klant.

REVIEWS

“Maxime is een hele prettige fotograaf om mee te werken. Ze stelt je onmiddellijk op je gemak met haar ontwapenende glimlach. En haar foto's zijn echt heel sterk. Ze heeft een heel goed oog voor precies de juiste hoek en let op bijzondere details. Ik kan iedereen haar aanraden.”

— Sjoukje Bakker, Profbloggers.nl

“Heb een super leuke zakelijke fotoshoot gehad met Maxime. Ze zorgt ervoor dat je heerlijk ontspannen de shoot met haar kan doen. Het eindresultaat is echt super, wat een mooi werk heeft ze afgeleverd! Maxime is een goede en professionele fotograaf en ze is snel in de communicatie. Erg leuk en fijn om met haar samen te werken!”

- Simone Jongerius, Simone Events

“WAANZINNIGE foto's! Echt super blij mee! Helemaal zoals ik ben!”

- Sylvia Schoofs, De Gewichtige VrouwMaxime Haak - MaxGraphy

info@maxgraphy.nl

+31 (0)6 181 999 72

Wil jij weten of mijn aanbod aansluit bij jouw wensen? Stel ook gerust je vragen. 

Using Format