Veelgestelde vragen

WELKE KLEDING IS HET BESTE?

Lichte kleuren staan vaak leuker op foto's dan donkere kleuren. Het ziet er vaak vriendelijker uit. Met uitzondering van de generatie-/gezinsportret met zwarte achtergrond, dan raad ik zwarte kleding aan. 

Kleuren zijn mooi, alleen zijn "knal" kleuren niet handig om aan te doen. Die reflecteren namelijk op je gezicht. 

Het belangrijkste is dat jij je prettig voelt in wat je aan hebt.

Houd bij je baby de slab om totdat je begint aan de shoot. Een extra kledingsetje meenemen/klaarleggen is ook aan te raden.

Zie ook voorbeelden op mijn portfolio.

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN EEN FOTOSHOOT BIJ MAXGRAPHY?

Een hele ongedwongen sfeer. We maken tijdens een wandeling of een andere activiteit foto's en tussendoor geef ik wat aanwijzingen, zodat jij de mooiste plaatjes krijgt. Ben je niet fotogeniek? Dat maakt niets uit, ik stel je op je gemak tijdens de shoot zodat het een leuke ervaring wordt. Bij alle shoots werk ik zo veel mogelijk met natuurlijk licht en bied ik dus geen standaard studiofotografie aan.

WAT ALS MIJN KIND ER GEEN ZIN IN HEEFT DIE DAG? 

Bij mij mogen kinderen ook echt kinderen zijn! Ik bereid mij voor en neem wat afleidingsmateriaal mee. 

Ik heb geduld en neem alle tijd voor jullie!

HEB JE ACCESSOIRES OF ZWANGERSCHAPSJURKEN? 

Zwangerschapsshoot; hiervoor zijn er twee verschillende zwangerschapsjurken te leen, in de kleuren wit en rood. Hierbij een rode afgebeeld en de andere voorbeelden zijn zo door te sturen. 

Newborn fotoshoot; waarvoor ik op aanvraag verschillende accessoires heb. Denk aan iets waar je baby in kan liggen: een rietenmand, ijzeren emmer en verschillende dekentjes/lakens: lichtgrijs, okergeel, beige, wit en roze. Mexicaans hoedje, haarbandjes, mutsje met bijpassende knuffel in roze en wit, bloemen, spiegel en veel meer! Eigen accessoires kan ook. Denk bijv. aan het geboortekaartje of een bijzonder kledingsetje.

Buiten fotoshoot; een kleedje kan op aanvraag mee en daarnaast verzorg ik altijd iets ter vermaak voor de kinderen.

HOE ZIT HET MET FOTO'S KIEZEN?

Je ontvangt  binnen één week per mail alle selectiefoto's met watermerk. Hier kan je er drie uit kiezen en die ontvang je zonder watermerk. 

Wil je meer foto's? Dan geef je de fotonummers door en stuur ik na betaling de andere gekozen foto's. Alle foto's kan je afnemen voor een speciale actieprijs, klik hier voor alle prijzen.

HOELANG FOTOGRAFEER JE AL? 

Sinds mijn tienerjaren fotografeer ik bijna alles waar ik blij van word. Sinds de geboorte van mijn oudste dochter in 2016 ben ik professioneel begonnen. Ik heb de opleiding tot Beroepsfotograaf gevolgd en verschillende cursussen. Waaronder studio portretfotografie en Lightroom fotobewerking.

Vanaf februari 2020 ben ik officieel van start gegaan als freelance fotograaf en mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bekijk hier meer over mij.

VERSTREK JE OOK CADEAUBONNEN?

Ja, deze kan ik je digitaal toesturen, per post vrolijk inpakken of langs brengen als je in omgeving Sliedrecht woont. 

Tips om een cadeaubon te geven voor:
Verjaardag, 
Ondernemer - beeldbank website
Moederdag, 
Babyshower,
De pasgeboren baby van je vriendin, voor een andere bijzondere gelegenheid (Gender Reveal, Jubileum, Cadeau aan Opa en Oma, Vaderdag, Valentijn, kerst etc.).

Maar ook leuk omdat het je beste vriend(in) is, jouw dierbare het zo erg verdiend, een vervelende periode heeft meegemaakt of gewoon zomaar!

Kies zelf het gewenste bedrag. Boek hier direct jouw cadeaubon. 

WAT TE DOEN BIJ SLECHT WEER?


In goed overleg met elkaar bespreken we de alternatieven. Denk aan een binnenlocatie of een te gekke regenshoot met laarzen en al! Dat is aan jou. Mocht het echt non stop regenen en je wil zo niet shooten, dan kunnen we je shoot in goed overleg kosteloos verplaatsen.

FOTOGRAFEER JE OOK HONDEN OF ANDERE DIEREN?

Jouw huisdier hoort bij het gezin dus die fotografeer ik heel graag mee. 

Je kan ook een fotosessie boeken die speciaal is voor jou en je hond of ander dier wat jou maatje is. Een hele beleving voor jullie samen en als herinnering voor altijd. Tijdens een familieshoot boeking mogen de huisdieren natuurlijk ook mee op de foto!

HOE TE BETALEN?

Op de dag van jouw fotoshoot stuur ik een betaalverzoek. Als je het liever overmaakt dan kan dat ook. Voor bruiloften gelden andere afspraken. Bekijk deze hier voor bruidsfotografie.

Heb je een andere vraag of een specifieke wens?

Laat het mij weten, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Instagram Feed

Using Format